Om os

Briller i øjenhøjde

Personlighed

Vi har øje for dig og din (livs)stil. Følger du de seneste trends eller har du en klassisk stil? Er du til sport, shopping eller strikketøj? Hvad enten dine briller skal have læsefelt eller holde til legepladsen, så sætter vi os ind i, hvem du er, og finder den læsning, der matcher både dit syn og din stil.

Respekt

Vi kan se dig – og os selv – i øjnene. Vores opgave er, at få dig til at se bedre og se bedre ud. Den opgave har vi som erfarne optikere stor respekt for. Derfor er vi både ydmyge og ivrige, og vi slipper dig først, når vi er sikre på, du har den helt rigtige brille eller kontaktlinse.

Begejstring

Vi har et glimt i øjet. Det skal være en fornøjelse at få nye briller. Derfor arbejder vi ikke kun med dine øjne men vil også gerne have et smil frem på dine læber. Så vogt dig for vandede vittigheder og begejstring for din bygningsfejl.

Samme optiker hele vejen – også næste gang du kommer

Hos os bliver du mødt af en uddannet optiker, allerede når du træder ind af døren. Den samme person foretager synsprøve, rådgiver omkring brille- og/eller kontaktlinsevalg.

Ingen slagtilbud og kampagner – hellere individuelle hensyn

Vi tager udgangspunkt i dig og finder den løsning samt pris, der matcher dit syn og din stil. Vi ligger ikke under for smarte slagtilbud, standardløsninger og tilfældige kampagnepriser.

Stort og anderledes udvalg – og resten kan vi skaffe

Vi har de anderledes og eksklusive briller – og masser at vælge imellem (men bare rolig, vi hjælper dig selvfølgelig). Vi er ikke begrænset af et kedeligt kædesortiment, og hvis der skulle være noget, vi ikke har i butikken, så skaffer vi det til dig.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan Hans Laursen Optik A/S håndterer personoplysninger. 13-03-2018

Persondatapolitik

Hans Laursen Optik A/S er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Adresse: Søndergade 9, 7100 Vejle
E-mail: info@hanslaursen.dk
Telefon: 7582 8366

Når du handler hos os behandles følgende personoplysninger:

Vi registrerer følgende almindelige personoplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger, købshistorik og evt. fødselsdag og år

Vi registrerer følgende følsomme oplysninger, når du har fået foretaget en synsundersøgelser, synskontrol eller købt et par briller eller kontaktlinser.
Helbredsoplysninger og CPR-nr.

Formål med behandling og retsgrundlag

Behandlingen af almindelige personoplysninger indsamles for at vi kan levere de produkter, du køber hos os, samt for at vi kan opfylde garantiforpligtelser.

Behandlingen af følsomme personoplysninger er nødvendigt ifølge Lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed kapitel 6 – Patientjournaler

Lov om medicinsk udstyr

Vi videregiver ikke oplysninger til 3. mand undtagen i forbindelse med bestilling af brilleglas eller kontaktlinser hvilket sker for at kunne levere den bestilte varer.
Følsomme personoplysninger gemmes i mindst 5 år efter synsprøven eller en bestilling af riller eller kontaktlinser er foretaget, af hensyn til journalhistorik. Journaloptegnelser skal gemmes i mindst 5 år jf. bekendtgørelse om Autoriserede sundhedspersoners patientjournaler

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Journaloptegnelser skal gemmes i 5 år
Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vores medarbejdere, der behandler følsomme persondata og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner.

Klageinstans

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til: Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Book en tid!

Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at booke en tid.