Brillestel

theo eyewear. 

Belgisk brilledesign med flotte farver og former som få andre. Skaber smil på ansigter over hele verden. 

theo loves you

Den britiske TOM DAVIES kollektion gør det muligt at skræddersy til den enkelte brillebruger.

Briller sender stærke signaler om brugeren. Derfor er det essentielt, at stellet tilpasses individuelt til den enkelte kundes anatomi, farve, karaktertræk og livsstil.   

Lindberg producerer i dag brillestel i mange udgaver og varianter, og materialerne spænder fra titanium og acetat til guld, sølv, platin og bøffelhorn.

Siden det første AIR titanium brillestel så dagens lys i 1986 har Lindberg stået for smukt design og kompromisløs kvalitet og i samme periode har firmaet bevæget sig fra små kår til i dag at være en af verdens absolut mest betydningsfulde brillestels producenter.

Fantastiske solbriller med helt forrygende glas egenskaber. Har du først ejet et par Maui Jim solbriller kan du næppe ”nøjes” med andre solbriller bagefter, da det unikke kontrast glas ikke findes i andre solbriller. Navnet stammer fra øen Maui hvor det hele startede, og grundlæggerens papegøje Jim

Med stor håndværksmæssig formåen, sofistikeret design og teknisk overlegenhed præsterer MYKITA en bred vifte af spændende kollektioner.

Alle stel og solbriller har samme kendetegn – de fremstilles uden skruer og lodninger.

Nærmere præsentation er vel næsten overflødig. Et af verdens mest kendte brands for sine solbriller siden det hele startede med den ikoniske pilotbrille i 1937 og siden efterfulgt af Wayfarer, Round Metal, Shooter og flere andre modeller som alle er blevet flittigt eksponeret af mange kendte personer og i talrige film.

Rayban programmet spænder bredt i dag, og udover de kendte solbriller findes der i dag et bredt sortiment af Rayban brillestel til både kvinder, mænd og børn.

Philip Starck er nok mest kendt for design af lamper, køkken- og badeværelsesarmaturer samt møbler, men i samarbejde med den anerkendte franske brillestels designer Alain Mikli har han designet og udviklet en unik serie brillestel.

Brillestellene kendes ved det specielle og patenterede multifleksible hængsel og designet er enkelt og klassisk i neutrale farver og udført i materialer som titanium, aluminium og acetat.

Da Tom Ford i 2005 gik solo og lancerede brandet Tom Ford var der næppe ret mange der havde forudset hvor stor en succes brandet ville blive. 

Tom Ford brillestel og solbriller oser af design, høj kvalitet og lækre detaljer og det let genkendelige T som starter på stellets front og videreføres og afsluttes på stangen gør Tom Ford brillestel og solbriller let genkendelige.

Om brillestel

I dag er et brillestel i ligeså høj grad at betragte som tilbehør og accessorie som et synshjælpemiddel. Variationen i tidens trend og mode er stor, og ud fra devisen om at intet er rigtigt eller forkert er næsten alt tilladt uanset hvad du vælger.

Der er naturligvis nogle basale ting som stelbredde og -størrelse samt øjenplacering som bør afstemmes, men ellers er det mere den enkeltes behov, lyst og mod der kommer til udtryk i valget af brillestel.

Hos Hans Laursen Optik fører vi et bredt sortiment fra mange forskellige større og mindre leverandører, og udover at have et bredt ud valg af klassiske brillestel har vi lovet os selv altid at have specielle brillestel i sortimentet.

De klassiske brillestel findes i mange forskellige materialer, kvaliteter og priser og er typisk fra producenter som Fleye, Eschenbach, Ray Ban, Bellinger, Pro Design, Lindberg, samt modehuse som Tom Ford, Tom Davis, Mykita, Chloe og Theo. Materialerne er forskellige metaller og kunststoffer eller kombinationer af disse.

De specielle brillestel kommer ofte fra mindre producenter som kun laver brillestel og ikke producerer eksempelvis bælter, tasker eller tøj. Ofte produceres de i få eksemplarer og derfor varierer udvalget af disse en hel del fra butik til butik og fra sæson til sæson. Materialerne kan være carbon, bomuld, træ, bøffelhorn, guld, platin eller endda granit og farverne kan være meget specielle og outrerede. Disse brillestel kommer eksempelvis fra producenter som Theo,  Chloe,  Mykita og Alain Mikli.

Hos Hans Laursen Optik er vi tilhængere af individualitet og derfor er sortimentet i vores butikker i konstant forandring og bevægelse, samt forskelligt fra butik til butik, så kig ind i en af vores butikker og lad dig friste eller inspirere. Vi er altid klar.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.